luni, iulie 17, 2006

Ai incercat vreodata sa mergi pe o sarma in miscare?

E mai mult decat imposibil... Esti un obez care vrea sa ajungi in partea cealalata, iti doresti neaparat asta, ca si cum viata ti-ar depinde de destinatia respectiva. Si de parca n-ar fi suficient ca gabaritul tau nu prea e de acord cu mersul pe sarma, ei bine da, sarma este in miscare. Are miscari imprevizibile, se batzaie de la stanga la dreapta, si de sus in jos. Cateodata o apuca tremuratul, alteori se onduleaza ca un sarpe... iar tie iti e extrem de greu sa iti tii echilibrul. Problema insa nu este atat echilibrul, cat faptul ca iti doresti sa ajungi in partea cealalata. Si stii ca o data ce ai pus piciorul pe sarma nu te mai poti intoarce inapoi.

Mai trece cate unu', sa mai hlizeste, iti mai spune : "da' da-te domnule, jos, nu vezi ca esti gras? O sa cazi!'. Mai apare cate o femeie care lesina simpatic cand te vede clatinandu-ti membrele mari pe sarma in miscare... Se mai gaseste cate un copil de treaba care incearca sa-ti arunce o umbrela cu care poate te vei echilibra mai repede, dar mai trece si cate un copil crud care da cu prastia, fracandu-si manutele de fericire cand iti vede expresia disperata pe figura...

Ce Dumnezeu o fi fost in capul tau cand te-ai apropiat de sarma asta?

2 comentarii:

Hiacint spunea...

În spate, mai sunt şi cîteva grupuri care pariază: cade în minutul 3; nuuu, cade cu cîteva secunde înainte să ajungă dincolo, prostul;cît dai că nu-i aşa?tu nu vezi cum se clatină?etc.
Cînd fac asta, am un animal mic în cap, care pofteşte să ajungă pe partea cealaltă şi mă sîcîe pînă îi fac pofta.Ce or avea alţii?

Sahara Penguin spunea...

Iti zic eu, s-a facut praf deja! :)