duminică, aprilie 15, 2007

Cat de ciudat poate fi


...un vis? E extrem de bizar cand ai un vis urat, unul din ala realist, si iti dai seama ca e un vis dar te incapatanezi sa dormi in continuare pentru ca ai impresia ca asa o sa afli niste secrete pe care in realitate nu le-ai afla nicicum. Cand te trezesti iti dai seama ca a fost totul doar o mare minciuna si ca te-ai agitat degeaba cateva ore foaaaarte lungi, dar in acelasi timp te bucuri ca a fost o minciuna, pentru ca lucrurile pe care le-ai aflat sunt ingrozitoare.

Aseara, de pilda, nu mai aveam unde locui. Si faceam tot felul de investigatii asupra tragediei ca in momentul in care se va intampla cu adevarat, sa pot sa contracarez totul. Cum o nenorocire nu vine niciodata singura, prietenul meu se impacase cu o fosta prietena, blonda, pe nume Luiza. Imi pare rau ca nu mi-am notat si numele de familie, pentru ca la un moment-dat stransesem un adevarat dosar. Deci... CINE e Luiza, huh??? (acum, vorbind despre asta, cred ca e o trauma mai veche de-a mea... :) ).

Sunt eu nebuna nebuna de tot, sau mai viseaza cineva investigatii din astea?

3 comentarii:

brand new friend spunea...

Eu am visat odata ca nu eram eu de fapt ci un tip - Marcel. Si m-am apucat sa-mi caut familia adevarata in vis. Destul de realist asa....

_ana spunea...

cu doua degete-n sus,pe furis si in soapta: "me"

Geo Morcov spunea...

Eu visez numai oameni pe care nu i-am vazut de ani de zile