luni, aprilie 20, 2009

Cameleon

Am adunat multe de spus zilele astea. Bune, rele, majoritatea bune.

Dar ma regasesc totusi, ca in toti ceilalti ani, stand pe nuca asta de tristete. Exact asa ma vad - sunt o nuca mica de tristete concentrata, invelita in doua milioane de straturi de veselie. Multe, dar firave. Si cu fiecare an nucusoara asta creste si mai mare, iar straturile care o protejeaza sunt din ce in ce mai subtiri.

Mi-a spus acum un an cineva ca privind pozele cu mine din adolescenta nu ma recunoaste, pentru ca nu aveam tristete in ochi. A urmat intrebarea - si anume ce e cu nota aia de tristete din privirea mea. (intrebarea mi-a parut cam ipocrita, pentru ca a contribuit si el putin la tristetea aia, si o stiam deja, amandoi).

Altcineva mi-a spus acum o luna ca n-ar putea sa ma inchipuie bolnava, pentru ca sunt mult prea plina de viata ca sa fiu bolnava.

Straturi, straturi...perceptii... si din cand in cand se vede ce e in interior.

Si parca nici eu nu ma pot hotari ce e cu mine.

6 comentarii:

botesteanu spunea...

e dragut cum suntem toti tristi inevitabil. dar cand e unu fericit pare cam accident.

Sahara Penguin spunea...

Mie nu mi se pare asa.

Iar eu nu sunt trista mereu. E asa... un fel de fond de care uit de foarte multe ori ...

De aia si ziceam - ca nici macar eu nu stiu care e treaba cu mine...

Madeinbukarest spunea...

bai deci this is so about me :P. and, of course, i couldn't have said it better myself :D.

Mihai spunea...

Cum in vremuri romane persoanele cu deficiente erau aruncate de pe cladirile cele mai inalte, eu propun sa aruncam toti fericitii de pe Intercontinental.

Penguin din Sahara spunea...

bai nene(si puncte de suspensie)...io cred ca doar 15% este despre dumitale, vreo 3-5% despre myself and the rest despre egzistenta + viata si diip reflections si vezi ca pun smiley la the end...deci :P

Sahara Penguin spunea...

Nu stiu despre ce e.
Dude, eu n-as arunca pe nimeni de pe Inter... Majoritatea alora care au impresia ca-s fericiti sunt saraci cu duhu' (ca de aia detin imparatia cerurilor), si - believe it or not - n-as face schimb.

Sunt si 2-3 care au stiut cum sa negocieze cu viata, si care s-au pus in posturi avantajoase, dar na - ce-i al lor e al lor, zic sa nu fim invidiosi.