duminică, iunie 21, 2009

Si ca o completare...

... a postului anterior, am observat, uitandu-ma in rubrica"sent" ca am obiceiul de a ma asigura ca ucid regrete. Ca trimit mailuri catre sufletele care aleg sa se indeparteze, in speranta ca voi omori orice potential regret cu acest gest.
Am observat o oarecare repetitie (desi repet - urasc din tot sufletul repetitiile) in mesaj. Si nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb ce s-a ales de toate sufletele carora le-am scris macar o data un mesaj ucigas de regrete. Au devenit oamenii care isi doreau sa fie? Au intalnit ce vroiau sa intalneasca? Au invatat inaintea mea cum sa traiasca mai frumos?

Ia mai scrieti-mi si mie cate-un mail din cand in cand! Sa stiu si eu ce si cum. Stiu ca ma cititi, ce naiba... Sunt eu, fata care scrie mailuri frumoase.

Incercati sa folositi cat mai putin repetitii, totusi. Dar daca nu se poate... e ok si asa.


Si, btw, aveti aici o melodie de la mine. Pentru fiecare dintre voi am simtit ce spune femeia asta aici:

Etta James - My Dearest Darling
Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

Andrei spunea...

e bine ca femeia a simtit totul intr-un ritm optimist.
si ca tot e continuare: e mare lucru sa stapanesti cuvintele. cum la ce bun? pai pentru ca suntem saraci si fara putinta atunci cand nu avem cuvinte. bine, nu ma refer aici la uimirilea alea puternice de te lasa fara grai, dar oricum prinsesei ideea. ce ai fi tu fata cuvinte? ce te-ai face tu cand ai vrea sa spui ceva si tot ce ti-ar iesi ar fi trei cuvinte repetate tot mereu? nu constructii circulare, ci cuvinte "circulare" de la atata circulatie?