duminică, mai 18, 2008

Monoloagele taximetristului - episodul 11 - Misoginul rutier


(deschid usa - el urla) - CUM VA CHEAMA? A, ok. Si unde mergeti? ... Cam nasol... Nasol. De acolo vin. Bine, n-am venit de acolo la comanda, dar am lasat pe cineva si am pornit usurel pe 1 mai.

...
...

(la un semafor) - aaa, n-am vazut ca era femeie, ca n-o lasam daca vedeam ca e femeie. Nu sunt misogin, dar femeile sunt rele rau la volan. N-aveam nimic cu ele daca nu faceam accident cu una. Nu eram cu masina asta, cu alta, cu o dacie din aia normala. Si n-am vazut eu ca era femeie, ca n-o lasam...

De fapt cu doua am facut accident, nu cu una singura. Trei de fapt. Doua mi-au intrat in portbagaj si una in usa din dreapta. Dar nu cu masina asta, cu alta. De fapt stai, a intrat una in mine si cand eram cu masina asta. Da, si in portbagaj la asta mi-a intrat una.

Ce-am patit odata... Femeia era nu stiu ce manager la nu stiu ce computer-systems din astea. Si am umblat de nebun 12 zile dupa ea, ca plecase dupa piese de calculator nu stiu unde dracu... in Thailanda, intr-o tara din asta... asiatica... in Bangkok, nu mai stiu unde dracu'. Si facea asta la politist "ca ce domnule, eu sunt femeie de afaceri, nu am timp sa vin sa dau declaratii". Da, asa zicea, ca ea e femeie de afaceri.

...
...

(suna telefonul)

"- Da, ma, unde esti? ... Auzi ma? Nu ma mai cobi atata. Auzi ma? Cum adica ca de ce iau curse cu voucher, pai da ma, da iau curse cu voucher intre 17 lei si 34 de lei. Acuma nu, nu sunt cu voucher. Baaa, ce ma enervezi, ti-am zis sa nu ma mai cobesti atata".

Dreapta aici? Of... cum ma prinde asta la telefon numai cand... conduc. Mereu ma suna. Nu, ca e cumnata-meu, nu e de asta... da' ma cobeste mereu.

5 comentarii:

Anonim spunea...

hehehe...bine ca a fost scurt telefonul..mie unu mi-a vorbit cred ca tot drumu iar cand am vazut ca schimba vitezele cu dreapta, telefonul il manevra cu stanga iar volanul cu ...ce a mai ramas, adica cotul...am explodat...mai ales ca ma vedeam proiectata in primul stalp..eh..c'est la vie avec le taxi

eusebio spunea...

nice. i like taxi. u actually get more than u pay. iar ti-ai schimbat pielea....la blog. si am vazut ca am fost citat mai jos...ssst..iar imi sare lumea la gat ca-s hater. ori eu, personal, sunt un inger de om.

Anonim spunea...

1.O femeie care are la indemana un obiect ce poate fi fatal epericuloasa.
2.Despre taximetristi numai de bine.Io am un noroc,nu stiu de ce, dar simt ei nevoia sa-si verse focul iubirilor pe mine.Ex.Un trecut bine de 50 de ani,insurat, 2 copii de 20-30 de ani imi zice "Domne, ca intre barbati,am o vecina in bloc maritata cu un betiv.Io cred ca la nu o mai ciocaneste si na...s-a intamplat sa na, barabti ma intelegi.Nu-i bai ca io toata viata am avut si altele, da rasta domen de la o vreme...cum sa zic...imi suge....Domne ea zice ca nu a mai facut-o dar poti sa o crezi?Daca e curva?,ca daca e eu nu mai...plus ca nu mai pot sa imi fut nevasta,incepe asta sa ma banuiasca"Io in mintea mea ba ca e maritata si se barbardeste cu altul si ala veci si mai vien si la cafele la nevastata nu e curva dar ca....Asta ca asta dar prind un tigan pe la 35 de ani, drum Dristor-Autogara Militari 2 PM deci drum lung.Si incepe asta ca s-a indragostit e topit.El insurat de la 19 ani, copil de vreo 16, fericita fosta nevasta de taximetris Leone, un copil,dispecera la Leone, de unde era si saracul amorez.Ce sa mai in familie, mi-a povestit ala cate in luna si in stele de mi-a dus si bagzele la autobuz cand ajusaram in Militari.Nimic deosebit, dar ca dupa 2 saptamani grabit chem taxi Leone traseu Dristor-Baneasa-Universitate si-l nimeresc tot pasta.Ma astepta ca pe painea calda, a venit special, ca a recunoscut adresa.In masina manele de jale si dor el varza ca il inseala duduia, era praf,si nu am loc aici sa ma desfasor dar a fost de neiutat.

Incze Klára spunea...

Delicios :-)
Am avut si eu parte de tot soiul: unul care recita din Macbeth (you won't believe it: in Engleza lui Shakespeare!); unul care mi-a expus cum e cu Satana; altul care mi-a prezentat o teorie a existentialismului ce avea ca piesa de greutate frigiderul si rolul lui in viata omului; etc etc etc
Ar merita scris un tratat cu 'monoloagele taximetristului'!

Sahara Penguin spunea...

Pai la asta lucrez :)) de cand tot adun - se facura 11 episoade...