joi, mai 01, 2008

Vand demoni



Realizez ca am trait o mare iluzie. Am facut alegeri aleatorii. Am produs haos si am acceptat foarte mult haos pe care n-am stiut sa-l gestionez de fapt niciodata.

Am trait cu senzatia ca pot trece prin orice. Ca daca ceva nu-si lasa urmele pe pielea mea, nu lasa nici o urma in general. Ca ma regenerez cu viteza gandului.

Si ...ce sa vezi. Cand sa fac saritura in lungime vad ca nu ma tin picioarele. Ca am doua valize grele legate de ele, si un rucsac mare, burdusit, in spate. Bagaje de oboseala, de frustrari, de suparari, de nopti pierdute, de sperante batute peste fata, un orfelinat de demoni. Demonii mei, ai altora, ai nimanui. I-am cules pe toti de pe autostrada pe cand faceau autostopul si i-am lasat la destinatii diferite. Numai ca ei n-au coborat, de fapt, niciodata. Mi s-au suit in spate, mi-au intrat pe sub haine, mi s-au ascuns in par si in pantofi. M-au napadit.

Cumperi un demon?

8 comentarii:

storyteller spunea...

io nu cumpar, da' am cativa de dat la schimb. facem targu'?

Sahara Penguin spunea...

Facem. Macar de dragul varietatii...

runbaby spunea...

cat ceri pe el?

Anti spunea...

ma bag si eu, ai mei sunt colorati:)

eusebio spunea...

hmm. ce idee minunata! cred ca ma apuc si eu de vandut demoni. caci unde competitie nu e, nimic nu e.

Sahara Penguin spunea...

Un munte de rabdare, runbaby. Poti sa imi dai asa ceva? Sau macar zi-mi unde sa gasesc.

runbaby spunea...

se cheama muntele vrajit si nu a fost inca gasit...

pam-pam!

Anonim spunea...

Desi e un post mai vechi si apoi na cine sunt eu sa comentez ce scriu altii...Demonii toti ii avem, dar nu toti ii tratam si zic asta ca sambata se arunca unu de pe caminul P14 si se dusa... la 22 de ani.E trist, e stupid....De ce??Pai avu si el probabil demonii lui care il fugarea.Totii ii avem dar putini scapam de ei...Nu-i mai portati cu fala si teribilism, opreste-te din fuga de ei si intoarcete cu fata la ei si intelege-i, pentru ca demonii aia esti tu, proiectia ta in anumite puncte ale vietii.Hai ca ma apucai sa fac un eseu si sa ma au dasap si nu e bine....Daca ne vedem sambata la sticla aia de vin sper sa nu vina vb. si despre babai. Pe ai mei de pana acum i-am domolit si se sting.