luni, septembrie 15, 2008

Hainele pastreaza amintiriwaldeck - make my day
Asculta mai multe audio Muzica »


Play. Music on. Sa vedem. Poate nu va place ca s-a facut frig. Mie- da Imi place cum se aude ploaia, imi place ca am de ce sa ma cuibaresc in patura cea noua si colorata, imi place ca imi place sa vegetez in casa si sa dorm mult.

Partea cea mai buna e "dezgropatul" hainelor de toamna/ primavara, despre care aproape uitasem ca exista. Esarfa cu buline mov. Sosetele cu pisici. Bag mainile in buzunare - in dreapta, un pachet de guma inceput. Reiau povestea de unde a ramas in suspans prin aprilie. In celalalt buzunar, un cercel pe care il credeam pierdut imi aduce aminte ce s-a intamplat in ziua in care l-am purtat ultima oara. Nu e o amintire frumoasa, dar imi da o senzatie nostalgica. Trag aer in piept si ies din casa.

Mersul pe trotuar cu mainile in buzunare, imaginea partii inferioare a pardesiului in timp ce pasesc pe langa baltoace imi aduce din nou aminte din nou de aprilie, de iluzii si de gust amar. Doar ca acum, de la distanta, imi pare totul destul de amuzant. Chiar e amuzant! Asa incepe saptamana asta. Cu un aer distrat generat de amintiri despre propria-mi naivitate. 

O sa fie o toamna frumoasa.

3 comentarii:

Ionouka spunea...

>:D< my feelings exactly. Iubesc primele zile de toamna, cind scot din debara sacii cu hainele groase, si le probez si ma fatzai cu ele prin fata oglinzii, si gasesc in buzunare vreo cartela de metrou expirata sau vreun post it cu "nu uita sa-l suni pe B. luni". Azi de dimineata am gasit un pachet de guma inceput in buzunarul tunicii. si o moneda de 50 de bani pe care am dat-o de pomana la metrou unei batrinici care vindea un singur buchet de tufanele. da, asta o sa fie cea mai frumoasa toamna in viata.

ina spunea...

dupa ce ieri am iesit din casa imbracata intr-o pelerinta neagra de ploaie,cu sapca si cu pantalonii suflecati (si toate fetele la metrou erau cu capul gol:>),

azi am pariat pe soare (si nu am gresit hihi)si am purtat paltonasul meu subtire de toamna cu care am patit atatea lucruri grozave. si am si gasit o hartie de 5 lei din care inca nu mi-am cumparat nimic.

Sahara Penguin spunea...

Ina, si al meu este subtire. Si a fost martor la multe chestii - mai bune sau mai putin bune...


Ionouka - in seara asta scot tot din dressing-ul de pe balcon. Abia astept. :D