sâmbătă, noiembrie 08, 2008

Despre Paris si Asus

Aseara am incercat o sesiune de shopping. Am "incercat" pentru ca am fost salvata la timp de faptul ca mi-am uitat cardul la birou. Asadar, am spart doar cash-ul. :D.

Dupa aia, o ciocolata calda la starbucks si hai la film, cu Diana. La-citez din sms-ul de la ea - un film "cu un dansator bolnav care asteapta un transplant de inima si care o arde cam lame:D pe la el prin balcon. Cica parisul si parizienii vor dansa pentru el :))))". In ciuda avertismentului, am ales acest film numit si anume "Paris". Si a fost o alegere buna. Bonusul - in sala eram doar 6 oameni. Doua cupluri si noi doua. Niciun comentariu. Poate doar faptul ca ma busea rasu' de fiecare data cand iesea bietul om pe balcon in film, ca imi dadeam seama ca "o arde cam lame".

Un pic cam lung, pasaje insuficient exploatate (scena cu psihologul, lasata fara sfarsit) si altele complet in plus. Another "puzzle" movie despre Paris. DAR (acum, ca am terminat cu partile proaste) - filmul in sine - o surpriza foarte placuta. GREAT, GREAT soundtrack (de notat un nume - Loik Dury - genial + Kraked Unit - name of extended band sau ceva). Cateva faze FOARTE tari - vezi scena cu "hai sa ne sarutam". "Acum?!". "Da.". "Nu pot". "De ce?". "Nu sunt epilata". Juliete Binoche nice as always. Scena cu diva plimbandu-se printre halcile de carne din supermarket... Cateva personaje conturate foarte frumos, plus senzatia ca Bucuresti este inca Micul Paris. Ce spune tipul in final "ne plangem cu totii in fiecare zi, pentru ca asta ne place sa facem. Asta e Parisul" - sounds familiar? N-am mai vazut de muuuuult un film asa nice la MALL.

Alegere buna pentru o vineri seara. Comfy muvi. Loved the ending. De vazut.

Si pornind de la asta, ma intreb de ce merg eu asa des la cinema in ciuda faunei cocalarice si a tentatiei numite "nachos"? Pentru ca nu gasesc o nenorocita de mufa s-video cu 7 pini care sa-mi scoata placa video in tv. Si laptopul meu e cam micut. Asa mi-a venit ideea. Cum trebuia sa scriu articolul asta pentru concursul pc news ma gandesc sa caut pe eMag un laptop Asus cu o diagonala suficient de mare cat sa vezi filme fara chin pe el. Si l-am gasit pe dansul. . Ze mega leptop. Mai intai si mai intai sa zicem ca are diagonala display-ului de 17 inci, asta ca sa intelegeti de ce zic de el si nu de altul. 300 de giga pe hard (adica sa tot pui filme, si sa pui, si sa pui, si sa pui...), un standard de 2 giga de RAM si un maxim de 4 giga, UNITATE BLURAY (stiti, ca va ziceam de bluray zilele trecute, ca vorbeste targu' de el; cred ca ati primit si link-ul ala in care zicea ca e o inventie romaneasca).

Procesorul e intel core 2. Altfel - il vedeti, el e. 17 WXGA+ ColorShine - Core 2 Duo T7500 - nVidia GF8600M 256/1024M TC - 2GB DDRII 667 - 300GB SATA - Blue Ray DVD - 802.11a/g/n WLAN - Video Camera 1.3M - Hybrid TV Tuner - GigabitLan - DVI - BlueTooth - ASUS Gaming Bag/ Ultra high resolution Mouse.

Si acum ascultati melodia asta si spuneti ca nu e foarte foarte tare. Wax Tailor - Seize the Day (clip cu scene din film):



Hold them close
Petals of a rose
Thorns as well
Friends and foes
Have no fear

Seize the day
I don’t mind whatever happens
I don’t care whatever happens

Let them burn
Things of cotton
Admire the fire
Things undone
There’s applause
There’ll be encores
You’re sincere
That’s what we’re
Have no fear

Seize the day
I don’t mind whatever happens
I don’t care whatever happens

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ah...ai uitat de faza cu homeopatia :D

Anonim spunea...

Love, iti inteleg perfect incantarea privind laptopul cela de 17 inch. Din pacate - si zic asta din proprie experienta, am avut laptop de 17 - dimensiunile il fac greu de folosit ca laptop - computer mobil, adicatelea. E al naibii de incomod sa umbli cu 3 kile jumate spre 4 plus geanta, in spate, fie si pina la biuro si-napoi. In plus, e greu sa-i gasesti o geanta/un rucsac pe masura - desi, deh, de cind venira booq si crumpler si p-aci, nu mai e imposibil. Nu mai bine iti iei totusi cablul ala? Sau un monitor flat de 21 ori 24 de inch...
my two cents.