marți, noiembrie 18, 2008

Simon's Cat

Am racit :( . Situatia nu e inca atat de grava, dar mi-e teama ca o e gripa si ca o sa bolesc iar cateva zile pe aici. Mi-e foarte teama de gripa pentru ca e unul din momentele in care n-am cum sa-mi ignor gandurile. N-am unde sa fug, cu cine sa vorbesc, ce sa fac. Nu-mi ramane decat sa zac si sa ma gandesc. La oameni de departe, la oameni de aproape. La cate un el care nu e si n-a fost niciodata prin zona atunci cand e cazul. Cate-un sms comforting. Cate un film intre crizele de tuse.

Asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca situatia nu e grava. Ma infasor bine de tot in patura, beau un ceai si vad ce fac mai departe.

Am intrat pe site-ul pisicii lui Simon. Stiti cu totii animatiile celea amuzante rau cu pisica nebuna si insistenta. Pisica se afla pe niste tricouri (care s-au vandut deja) editie limitata, iar banii incasati de pe urma vanzarii lor ajung la RSPCA. Sper sa apara si modele noi. Vreau si eu un tricou cu pisica lui Simon. Mai ales ca e pentru o cauza nobila.



5 comentarii:

Bianca H. spunea...

Pfiuu, comentariul ala era pt postul asta:) e clar ca am o zi de kkt si eu azi

Mihai spunea...

eu, in momente ca cele prin care treci acum ma gandesc la: capsune cu zahar:D

Anonim spunea...

aaaaaaa , decand n-am mai intrat pe blogul tau , las mah ca trece si raceala + k o pauza nu strica din cand in cand >:d< , chiar si cu un pik de tuse

Sahara Penguin spunea...

hei, multumesc :D

Bianca, vezi ca poate te pun sa faci supa... zic ca mai bine ai grija ce spui.

Bianca H. spunea...

Pai eu am vb f serios, crezi ca ma apuc sa lansez oferte asa aiurea:))