duminică, decembrie 07, 2008

Despre tarani, tetelu, dono si alte lucruri

Joi seara am primit pe mail un text. Cui ii apartine, N-AVEAM DE UNDE SA STIU, eu am dat copy paste asa cum se vede. Draga domnule care te grabesti sa arunci cu muci pe pereti. Nu ma cheama Cristi, si nu sunt nici mascul. Nu caut nici glorie si nici altceva. Am specificat sursa. Daca ma chema Mafalda, as fi pus si link-ul. Nu sunt jurnalist, nu ma asigur ca am x surse etc. Era suficient un comentariu de bun simt in care sa-mi atragi atentia ca textul a mai fost publicat undeva. Si iti multumeam.

Si draga domnule da cu mucii peste tot, daca ziceam ca am scris-o eu macar aveam despre ce discuta. Vorbesc aici despre cel care a lasat comentariul mizerabil.

Altfel... du-te si plimba ursii.Si am sa-ti dau o veste - textul asta circula pe mail, viral, exact asa cum l-am publicat eu.

Era o vorba (nici aia scoasa de mine) - nu te pune cu porcii ca va murdariti amandoi. Da' lui ii place.

Am de zis doar atat: mi-a fost atrasa atentia ca textul original este aici http://dono.ro/kpra-coo-3-iezi-pt-cocalari-si-pitzipoance/ .

N-am incercat sa fac nimic altceva, decat sa arat si altora ceva ce am primit pe mail SI NU AM SUSTINUT CA-I SCRIS DE MINE, BAI TARANE.

Imi cer scuze daca am ofensat cu ceva pe autorul textului. Nu asta a fost intentia.

Hai...pa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

trist...dar ce vrei...pe unii nu ii duce capu'...ata e

Mihai spunea...

Daca-i durea doar capu`, o rezolvau usor cu "Acid acetilsalicilic" sau "Aspirin". Frate eu cred ca au alta problema :D.

Sahara Penguin spunea...

Vorbesc despre un singur personaj. Inteleg perfect reactia justitiara.

Nu si lipsa de creier. Oare se usuca? Se evapora...?

E un mister.