miercuri, decembrie 03, 2008

Ia uite ce mi-a crescut mie pe desktoop....

Nu poci ca sa va zic de la cine e. Persoana importanta. Dialogul nu cred ca era pentru public, but Adrian Despot so rulz aici incat trebe sa va arat si voua. Acuma... ata ete, cum ar zice un clasic in viata.

Hai uitati-va ca merita efortul. Parol! :)





Si cu ocazia asta aflu si ce-a mai facut baiatul ala de la Megastar, ca tot ma intrebam...

7 comentarii:

Doru spunea...

da'... vorba' lu' Despot - cum si de unde au angajat-o p-aia? =))

Sahara Penguin spunea...

bai, nu stiu. :) E o enigma.

rheak spunea...

Foarte bine i-a facut. Numai incompetenti. numai habarnisti, numai retarzi (si nu o spun in sensul medical), e plin de oameni care nu au ce cauta la tv. Nu ii intereseaza nimic decat sa se vada la tv, hihihaha si vai ce frumoasa sunt eu sau vai ce interesant sunt eu. Nu au nimic de spus, nu invata nimic, nu se documenteaza, nu sunt in stare sa fie nici macar atenti. Si nu doar fata asta, majoritatea "jurnalistilor" si "reporterilor" de la noi, si prin extensie cam toti asa zisii profesionaisti de la noi. E o fusereala continua, o superficialitate continua o bascalie continua. Nu conteaza nimic, nu conteaza valoarea, scopul nobil, seriozitatea, nimic. Foarte bine i-a facut. Pacat ca nu intra in direct asa. Ar trebui sa nu mai inghitem atata prostie si atata superficialitate si sa ripostam mai des sanctionand. Din nou si din nou si din nou pana cand nu va mai putea fi acceptabil.Suntem mult prea obisnuiti cu cacatul si ar trebui sa nu ne mai prefacem ca nu pute.

Sahara Penguin spunea...

Pai... nici frumoasa nu e. :D

Nah, I said it.

Da, inteleg ce zici. De aia am si postat. Nu-s nici fan Despot nici altceva, doar imi pare bine ca "i-a dat peste bot".

Anonim spunea...

Despot rulz in general. incredibil cum a circulat filmuletul asta ieri.prea multa lume l-a vazut:)) Oricum, m-a distrat enorm.
Mai ales ca i-a spus ultima propozitie deosebit de calm:))))

Sahara Penguin spunea...

Dap. Pai eu am primit filmuletul pe la 3-4... pana ne-am ras noi pe aici si m-am hotarat sa-l si uploadez... m-am trezit ca explodeaza netu'. Au incercat sa-l scoata de pe YouTube, dar azi e deja pe Antena 3 si alte site-uri de gen.

Asadar... cam greu.

Marcel spunea...

Auzisem si eu de el, dar n-am stat sa-l caut! Insa l-am gasit la tine! :)) Cat calm! Bravo, Mr. Despot!