joi, decembrie 04, 2008

Revenind la domnisoara de ieri si la dilema lui Despot

Aflu ca o cheama Alexandra Avram si e/a fost modela + animatoare intr-un club de noapte + plimbareata pe la marea jena publica numita "Nora pentru ma-ta". Si e amanta patronului postului tv la care "presteaza". Adica iubitul Ioanei Basescu. Adica Giovanni Francesco Adica eu, aparatoarea ferventa a concluziilor trase cu cap, dupa o intreaga discutie pe messenger despre cat de... usuratica este sau nu femeia din film (eu sustinand ca pana una-alta din film se vede clar doar ca-i proasta) trebuie sa recunosc ca duduia are si alte calitati.

Adica eu, acest Can-Can al blogocubului care este, ii zic lui Adi Despot - D-AIA A ANGAJAT-O, MAH! IN P..A MEA. SI D-AIA NICI N-O S-O DEA AFARA.

NTZ.

hehe.

2 comentarii:

Mihai spunea...

Trebuie sa lasam loc intre prezumtiile noastre ca poate "chiar este pregatita pentru munca asta, intelectual vorbind, dar era obosita...". Zic si io asa.

Anonim spunea...

...in geneeral, cel care face interviul trebuie sa aiba un anume control asupre situatiei...sa para credibil si ca stie ce face.

sunt situati in care balanta se inclina...si m-as avanta sa judec, numai daca am fost in pozitia respectiva...sa iau interviul cuiva la tv

de obicei 'clubbing interviu in romania' este ceva de genul "go with the flow" ,cateva intrebari si sa-l ai pe vedeta in emisiune...sa faci segmentul.Asta se bazeaza de multe ori pe relatia celui care face interviul,cu "artistul" si cat de respectat e shitul pe care il faci(rating, audienta, moral value) etc.

fata incepe interviul, a`la "ce bine il cunosc eu pe adi" hai sa vada lumea ce fun e aici si sa`l mai dau si pe asta la tv....(e 12noaptea,puteam sa dorm,sa fac un dus...da hai meseria cere sacrificii)

el..."le`artist" in momentul in care intreaba cameramanul(care probabile e si producator), "a baut ceva asta?" si face si semnul cu pricina....o pierde pe fatuca la 1000miles...pt ca nu se face asa ceva la tv...e lipsa de respect...oricat de mare carnat ai fi( in situatia de fata m`a facut sa rad...romania)

atituidinea la interviu este tot timpul in ofensiva...de parca a venit sa mi`l traga in teapa ...si nu sa`si promoveze "arta"...ma intreb cum a mai continuat ..a sacrificii...get the shit done...improvise ...bend over maricika...etc