marți, decembrie 02, 2008

Ze power of photoshop.


Via Lucian. Care spune si ca doamna are avea 40+. Ceea ce inseamna ca arata foarte ok pentru varsta ei si in realitate. 

Dar... sa fim seriosi :) 


10 comentarii:

Anonim spunea...

ze power of photoshop: reducing the milf power & dirty and hard core fantasies:))

Sebastiano spunea...

no wonder our perception of beauty...cum era aia? fucked up. dapoi cand ne-om face in photoshop comanda de copii? ca gender selection deja se face, scan anti-maladii se face, urmeaza formular cu eye color, height, weight, caca. mno, francezii, mai demult, isi legau un testicoi ca sa faca baietzi. grecii isi taiau unul.

Sahara Penguin spunea...

Bai nene, deci femeia arata foarte ok pentru varsta ei.Foarte. Dar este ca arata foarte nasol comparativ cu o imagine generata, in definitiv, pe calculator?

Pai da...

Anonim spunea...

aa,ia uite... despina vandi. nu stiu daca e photoshop.. si in clipuri arata f bine.. si tind sa cred ca si in rest arata f bine:) mai era una..anna visi parca. si mai batrana si tot la fel.
chestia e ca in grecia parca multe femei s eingrijesc dupa o anumita varsta. oricum tinerele arata hipopotamic de la buric in jos, si in rest normal.deci sunt o natie de dubiosi bodily speaking

Anonim spunea...

aa,si ps. care e bancuuul? cu papagalul:))) (ma bucur ca te-a amuzat, eu am trecut printr-o stare de nervozitate pana sa ajung acolo:)))

Anonim spunea...

a,m-ai inteles gresit la partea cu hipopotamii..si imi cer scuze. nu era o aluzie la "sportivul de mine" sau la semenii mei lenesi. dar am stat destul de mult in grecia si crede-ma,e ceva foarte ciudat si vizibil. un corp semi hipopotamic. sa exemplific. poti vedea o fata de dupa o masina. spune uau, ce draguta e (unde draguta implica si un subtire de care nu te-ai indoi data fiind linia pe care o deseneaza corpul) si cand iese d edupa masina sa vezi ca are fundul foarte mare si picioarele la fel.
si e ceva..sistemic .. nu stiu de la ce vine..dar e o mare diferenta cu ce se intampla la noi. mai ales ca dispare pe masura ce inainteaza in varsta.
ok, am trantit eu hipopotamic acolo, dar asta pentru a evidentia contrastul dintre partea de sus si de jos a corpului. si nu prea inteleg cum te poti ingrasa asa. nation wide.
si spun asta si avand un interes academic in corp si chestii legate de:)
nu e dispret aici si nimic de genul

Anonim spunea...

nu zic de sport..nimic nimic.tipuri de sport =tipuri de corpuri..mai mult decat diferite. si da, e alegerea ta..dar nu stiu de ce ai intuit o legatura care nu este.
eu m-am apucat de sport pentru ca voiam un alt corp si nu numai..e mai..complicat:) body image issues si complicatiile lor. dar intra prea multe chestii aici. si un corp ok are in primul rand alte surse..nu activitatea sportiva. deci.no,no,no, u got me all wrong

Sahara Penguin spunea...

Ai intrat pe taramuri nebanuite de dezbatere, prietene... :D

Anonim spunea...

V-am spus eu ca Magicianul nu a murit... traieste in concubinaj cu Abramburica... Numai el poate vinde o revista glossy cu o poza nemodificata pe coperta.

Acum serios, rare sunt momentele in care nu mi sa cerut sa "retusez" fotografiile. De apreciat ca sanii i-au lasat la marimea initiala ;) ... caracter domnule :)) Ciao! Felicitari pentru blog! :D

Sahara Penguin spunea...

Ello :)

Mersi :)