vineri, mai 08, 2009

Eram masochista de mica

Adica ascultam melodii triste cu lumina stinsa si sufeream. Cam cum sunt astia emo acum. Adica eram o mica emo. Nu ma taiam si nici nu-mi dadea prin cap sa fac asemenea chestii (m-am gandit doar la pastile prin clasa a 9-a, dar eram doar teribilista, n-as fi facut asa ceva ever), dar sufeream mult, si eram foarte neinteleasa. Ziceam eu. Cand am mai crescut un picut am trecut de la Sam Brown si alte siroposenii la The Who si al lor "Behind Blue Eyes". Fumam pe geam, cu usa de la camera incuiata, si imi imaginam ca melodia e despre mine. Ca doar am ochi albastri - duuuh... De aia remake-ul Limp Bizkit m-a lasat complet rece. Cand altii ascultau in delir pe biscuitii respectivi, eu ma simteam in lumea mea nemuritoare si rece, pentru ca suferisem cu ceva ani inainte pe ORIGINAL.

Si am dat pe YouTube peste clipusorul asta cu Dr House. O noua placere vinovata de-a mea. Da, recunosc, imi place si mie de mor tipul asta cinic, uratel si schiop.Adica Limp (ce ironie).
Admir felul (halul - pozitiv zicand) in care e construit personajul asta. Cel mai tare personaj neo-romantic. Sunt fascinata, ce sa mai.

6 comentarii:

alex spunea...

ador serialul asta...house rules. si de melodie nu mai zis. merge si cu behind caprui eyes. sau green. sau caprui and green, sa fie corect. deci m-am identificat si eu un pic cu versiunea LB, mai ales ca imi placea mie mult atunci, fusesem fan fred durst

Diana Adela Martin spunea...

mamei ii place de Doctorul house. M-a si intrebat 1 data daca e insurat..

:)

dominionnon spunea...

Ar fi trebuit sa fii obligata sa avertizezi ca blogul tau creaza dependenta

Andrei spunea...

nu-i rau deloc acest personaj. dar nu cred ca as vrea sa fiu el. e mai mult asa,personaj bun, de privit, de vitrina.

Sahara Penguin spunea...

@alex imi povestesti mai multe despre chestia asta cand iesim la ceaiul ala, daa? :D

@diana da, buna intrebare... :P

@multumesc pentru compliment (presupun ca a fost un compliment). Si inca am lasat-o moale... :D

@Andrei pai nici mie nu mi-ar placea sa fiu el. Cum am zis - e un personaj romantic (adica exceptional, in extreme, nu tocmai realist, deloc echilibrat etc... :p)

Dar admir felul in care a fost construit. Detalii de genul aptitudinilor pianistice, intelegi tu...

alex spunea...

done. adica it's a deal.