vineri, septembrie 07, 2007

Oameni seriosi, vere...

Azi o fata de la Wu Xing (era sa emit judecati asupra capacitatii sale intelectuale, dar ma gandesc acum ca e posibil sa fi avut o zi proasta...) a dat un mail informativ la intreaga baza de date. Cum ca nush ce date de facturare s-au pierdut. Fatuca a facut insa o mica greseala: n-a folosit almighty BCC. Si ne-a trimis la toti in "TO".

Evident ca m-a mancat in... partea dorsala si am dat un reply to all. Celor aproximativ 100 de oameni (sau cati erau acolo) din lista. Am zis ceva ce se vroia haios, probabil pentru unii n-a fost decat iritant.

Am primit 4 (patru) reply-uri - doua in acelasi ton, unul care spunea (citez) : "VA ROG NU MAI TRIMITETI MESAJE AIUREA", si inca unul in care o duduie parea ingrijorata de spam.

Restul... nimic. N O T H I N G. Mie mi s-a parut asa... mai departe de spam, de ce s-ar intampla, de orice... mi s-a parut o fereastra in ziua asta, mi s-a parut un motiv de hai si zambet...

Oamenilor!! NU MAI FITI ATAT DE CENUSII!!! VA ROG!

2 comentarii:

Anonim spunea...

nice. f. nice:)

moi non plus spunea...

hahahah...si la noi un coleg a dat replay to all cu pontajul lui din saptamana respectiva...harmless information, but funny