miercuri, august 13, 2008

M-am intors

Si am adus cu mine amintiri frumoase. Amintiri dintr-o tara verde, cu oameni exagerat de calmi si lenti. Cu ocean si hauri ametitoare, plaje cu stanci, miros de peste, cantitati impresionante de mancare, cafea foarte buna la amiaza, palmieri si multe flori. Margarete in brazi, cactusi, pescarusi, baiatul cu broaste, cabo de sao vicente, cabo da roca, masina inchiriata fara asigurare, briza, piri-piri, luna oglindita noaptea in ocean, plaja secreta, vinho verde, vinho de porto, biserici cu cappuccino, tramvaie galbene, lustragii in strada...

Cred ca revelatia vacantei a aparut chiar din start, odata cu oamenii frumosi pe care i-am cunoscut. Si se stiu ei care sunt.

In rest, atencao, depilacao, revolucao, aparicao, visitacao, afixacao, exposicao, promocao, pao, cao, prisao. An so on, and so forth...

Pentru imagini, consultati picasa :).

Portugalia


5 comentarii:

Anonim spunea...

mariza vine in septembrie in timisoara la festivalul plai:)

lola spunea...

Era cat pe ce sa-ti spun bine ai venit desi mie imi pare rau c-ai plecat

Sahara Penguin spunea...

da, si mie imi pare rau. Da' poate ma intorc :P

Cristina P spunea...

Hei...ma uitam la albumul de pe picasa si am constat ca tu ai niste balerini identici cu ai mei!
In poza 35 mi-au sarit in ochi!

Zau de nu am si eu o pereche la fel, albi cu gaurele si un "arici" pe lateral...Sunt ieftini... cred k 60 de lei am dat pe ei sau pe acolo...da' tare frumosi ;).

Aa..si apropo...eu eram de parere ca e o pierdere de timp sa citesti bloguri ... pana sa-l descopar pe al tau care m-a distrat copios o zi intreaga!

Acum te vizitez regulat...si cand am timp de pierdut mai citesc "din urma"...

Tine-o tot asa!

Sahara Penguin spunea...

Multumesc :) Comentariile de genul asta imi fac zilele si mai... frumoase :) Cautam alt cuvant, dar pana la urma asta cred ca e cel mai potrivit.