joi, martie 26, 2009

Watch out, world

Sunt o fire placida. Desi pot deveni isterica in conditii tensionate, starea mea generala este una destul de vegetala. Extreme, nah. Extreme temperate, ca sa zic asa.

Dar acum sunt cu adevarat furioasa. Furioasa si calma. Ati vazut fro'data prin filmele de actiune cate un close-up pe ochiul eroului principal care se inchide usor, si apoi se deschide si vezi acolo asa, o hotarare d-aia... o suparare d-aia... rece. Ei - picture this with me in the casting. Figuratie, rol principal, ce vreti voi, da' p-acolo.

Ziua asta a fost intr-un asa fel tacut si mocnit si rau si gresit si twisted si ... si... si...

Daca as fi acum pe un zgarie nori in New York si as fi barbat, mi-as sfasia tricoul (fara sa dau in promiscuitate) si as intreba undeva in sus, catre o divinitate incerta - WHAT NEXT?

Dar neah. Sunt o femeie (inca) tanara, intr-un apartament in Bucuresti, foarte obosita, cu un pahar de vin bun alaturi. Sunt epuizata, un pic nelamurita. Mi-e teama ca as putea face apendicita.

Si cu asta meditez:



Mariza vielas de alfama
Asculta mai multe audio Muzica »

Si ma intreb ce dracului se mai poate intampla maine...

3 comentarii:

Ionouka spunea...

:) daca ma intrebi pe mine what next, as putea sa iti fac o lista atit de lunga de nenorociri mai mari sau mai mici incit o sa vrei sa dai paharul ala pentru un ditamai rezervorul. si apendicita ar fi piece of cake pe linga ce stiu eu ca se poate intimpla next cind ajungi sa rupi tricoul de pe tine pe virf de zgiriie nori. haide, snap out of it, iti zice o fosta penelopa care-a facut ferfenita atitea tricouri cite n-a produs fruit if the loom in ultimul deceniu...

Anonim spunea...

:)

Sahara Penguin spunea...

Mdah. Ma bucur oricum ca ati prins si tenta autoironica. Adica tks pentru " :) " :P