luni, iulie 28, 2008

Concert Lenny Kravitz in Bucuresti, Ungaria

Sau "cum ierti chiar si atunci cand nu vrei sa o faci". "We need Hungary for the Love Revolution". Nu mai spune, Lenny. Pai da. De cacao. De cacao rau de tot. Si exact cand imi spusesem ca nu, peste asta n-o sa trec, si cumva imi propusesem in barba sa taxez eroarea - plus ca nu mi s-a parut ca a debutat fenomenal... trebuie sa recunosc ca a fost extraordinar.

Cel mai bun sunet pe care l-am auzit vreodata, oamenii din trupa, energia... a fost senzational. Cu toate ca I'm not into the gospel-hippie shit - love, peace, we can do it together, jesus loves us all etc etc etc - adica intreg conceptul noului album - concertul asta a fost o experienta pe care ma bucur din tot sufletul ca n-am ratat-o. Trupa, solo-urile, sound-ul jazzy... Foarte tare.

"I lost my mind. Oh, my God. Of course I know where I am, Romania, I am in Romania". Well... to be honest, I really think you had no damn clue where you were, Lenny, but thank you for an amazing show.

9 comentarii:

brand new friend spunea...

Poate canta si-n Ungaria si le zice "Buna seara Romaniiia!".
Asa.
Si facem un pod de flori dupa aia sa alerge Lenny pe el intre tarile infratite. Si cum alearga el asa, sexy blah-blah, si canta ceva "Stand By My Woman now" de exemplu, sa-l punem pe Funar la un capat si sa-l blocam pe celelalt.
Sa se invete minte sa caste bine ochii'n aeroport.

I spunea...

ma vaz cu o amica dupe concert. Io: ai vazut maaah? we need Hungary ....pfui!!! amica: C'mmon! its not that bad.u should get over it! Io: nu-ntelegi. noi avem un complex cu chestia asta!!! amica: Cmmon! it happens all the time. io: tocmai! amica: it happens everywhere!
amica e din great britain si-a trait si prin spania vreo 5 ani. Io: no comment. asa sa fie?!

Sahara Penguin spunea...

Nu stiu daca asa e. Dar problema a fost ca a fost "hungary". Era grav si daca era "poland" si daca era "serbia" si daca era era "bulgaria". Da' Hungary a fost asa... lovitura sub centura :)))

Anonim spunea...

who gives a shit daca e romania sau hungary? eu imi imaginez ca a facut o intentionat...tot show ul a fost presarat de instrumente pentru implicarea publicului, de marketing si pr zic eu. baia de multime, dialogul cu publicul...nu ca nu mi a placut, a fost fain...insa prin contrast, metallica nu a avut nevoie...desi am auzit "do you want more? no, you NEED more" si cam atata, metallica a cantat mai mult si a facut show mai putin. oricum o comparatie nu si are rostul. decat la modul in care fiecare s a adresat multimii. metallica putin si pe fata. lenny, plin de sentimentalisme...sincer m am simtit un pic manipulat sentimental ca sa imi placa de el...si cine il poate invinovati...poate sunt eu mai speriat de santajul sentimental in general...de aici m am gantit si ca a fost intentionat cu hungary...bad cop (I need hungary for...) si apoi good cop (love, love, love). am remarcat si simplitatea scenei si a spectacolului. l am banuit initial pe lenny ca si a bagat toti banii in promovarea albumului si nu a mai avut petru amenajarea scenei si pentru efecte luminoase si altele (a se vedea cum a fost scena la depeche), insa apoi mi am dat seama ca asa sunt ei, simpli si minunati...

Sahara Penguin spunea...

Ei, e un punct nevralgic. Complet de acord ca ce conteaza este muzica, dar a fost un pic sub centura.

Sa stii ca si mie mi-a dat prin cap ca ar fi fost intentionat. Dar m-am razgandit. Totusi nu cred...

Da, cu sentimentalismele sunt iarasi de acord. Nici pe mine nu m-a "avut" ca sa zic asa...

Despre scena - Depeche ca Depeche, dar ce spui de Rolling Stones? :)

A sunat bine. Foarte bine.

Incze Klára spunea...

Ihi, ihi! Cioc-cioc. Permiteti?

De ce e chiar asa de fucking rau, mai rau decit orice, ca a fost Hungary?
Na, ca s-a gasit cine sa intrebe:)

Altfel: imi pare bine sa cunosc si pe aceasta cale oamenii cu care am impartit a hell of a good time simbata:)

Puszi!

Anonim spunea...

bine brand new friend ! poti sa faci o prezentare despre initiativa asta? si, te rog, sa nu fie in ppt...:)

Sahara Penguin spunea...

Hehehe. Pentru ca e un punct nevralgic, din cauza Good evening Budapest spus de atatea ori.

Ca si cum toti indivizii cu care te-ai culca ti-ar spune Alina in loc de Ioana. Evident ca ar fi groaznic sa iti spuna si Roxana. Dar imagineaza-ti ca e si mai rau sa auzi tot "Alina". :)

Incze Klára spunea...

Aha! Am inteles, acum e clar.
Intr-adevar, mereu Alina e groaznic:)