miercuri, iulie 23, 2008

It's all coming back to me now


Stau ca un sconcs in barlog. M-am spalat pe dinti improvizat, singura scurgere pe care o pot folosi este cea de la veceu. Am jumatate din chiuveta din baie in bucatarie si cealalta jumatate in dormitor, impreuna cu cosul de rufe murdare, raftul cu chestii si oglinda din baie. Stau in balcon cu laptopul, printre mormane de gunoaie ...Da, e apocalipsa. Baia mea este cu tevile pe afara. Se schimba tevile pe toata coloana.

Si pe cand ma plimbam melancolica prin molozul de pe hol, spalandu-ma pe dinti cu apa plata, mi-am amintit. Bai, m-a lovit atat de puternic incat si acum sunt un pic ametita. Retraiesc viata de la camin. Nu ma duc la serviciu (facultate, in speta), totul e ingramadit intr-o singura camera, totul e improvizat si e multa mizerie. Aproape ca asteptam sa aud voci de albanezi si de basarabeni pe coridorul blocului.

Uof. Ce mult a trecut... sunt 8 ani deja...
Later edit: inchiriez baie pentru filmari horror. Negociabil.

5 comentarii:

Anonim spunea...

da, ce vremuri...ce repede a trecut timpul :)

Bianca H. spunea...

Toata chestia asta imi aduce aminte de acum 2 saptamani cand am ramas fara apa rece si calda timp de 2 zile fara sa fim anuntati si caram bidoane cu apa plata sa am cu ce ma spala si sa umplu bazinul de la baie...just lovely:) sa nu mai spun ca afara erau si peste 30 de grade...

Apropos,cat mai dureaza toata operatiunea schimbatul tevilor?

runbaby spunea...

bai, imi dau seama ca e horror, but the way you put it is really funny :). tin pumnii sa se miste nebanuit de repede instalatorul roman.

Anonim spunea...

ursuletzi... de ce nu`s pinguini acolo ? :)

Sahara Penguin spunea...

Ala a fost cearceaful de sacrificiu....:P Doar nu era sa sacrific pinguini...