luni, iulie 06, 2009

In fine...

...daca aveti vreo idee constructiva legata de postul de mai devreme... Daca are cineva nevoie de mine si in acelasi timp imi poate da o mana de ajutor sa inteleg ce caut si cine sunt si care e de fapt vocatia mea...Ma refer la propuneri practice.

Astept.

5 comentarii:

brand new friend spunea...

Vrei sa vorbim de cartea aia?
Doar sa vorbim...

KK spunea...

Ai putine variante. Te opresti, faci o lista cu ce nu iti convine la tine, la cei din jur, la munca etc si incerci sa vezi ce poti schimba. Sau varianta doi si preferata mea, iti iei un prieten de mana, sau nu, te urci in masina si pleci la mare. Maine mai vezi!

Mihai spunea...

M-ai ajutat cu un numar de telefon. Eu, din nefericire nu am un numar de telefon sa-ti dau. Ca sa scap de gargauni am inceput sa frecventez bubuieli si lasere prin Bucuresti, pana-mi trece. Ai putea sa compui poezii? Ai putea sa desenezi? Ultima mea achizitie a fost un avion-model la scara 1/50( cica te destinde genul asta de activitati). De aprox o luna inca ma chinuiesc sa-i montez aripile. Si am sa-l montez pana la urma.

Sahara Penguin spunea...

@bnf...bai...daca ma apuc de o carte, as prefera sa o fac singura...mi s-a cam luat sa fiu executant. Gut luck anyways.You need some...

@KK da, ai dreptate, din nefericire taman ce m-am intors :P Oricum...vad eu :D

@dude mda. ideea e ca tre s-o cam iau de la capat intr-un mod destul de radical... si incerc sa gasesc macar directia :P

Andrei spunea...

plansul face bine. unde mai pui ca iti curata si ochii. si mobz face bine, dar asta vad ca stii deja. cred că şi ceaiul de mentă şi îngheţata fac bine.