sâmbătă, iunie 07, 2008

One night stand


...Era acum ceva timp. Eu eram nesigura pe mine. Din nou relatia care parea a incepe se sfarsea intr-un mod cretin si credeam (cum aveam sa mai cred de inca un milion de ori dupa aceea) ca nu pot s-o mai duc si pe asta. Prostii... El m-a convins sa ies "in oras". A doua oara. Prima oara ma convinsese cu vreun an inainte, cand imi luase si un trandafir. Dragut, nu?

Am fost in La Scena (unde incercaseram sa mergem si prima oara, dar era un "party privat"). De fapt imi dau seama ca ne-am si intalnit in acelasi loc in care ne intalniseram prima data. Diferenta e ca acum purta ochelari. O ardea intelectual pesemne... Am stat ceva. Eu eram in continuare confuza. El purta pantaloni army si la un moment-dat m-a lasat singura si s-a dus dupa tigari. Dar s-a intors. Ne-am mutat dupa o perioada in camera rosie. Pernute pe jos, sweet... am dansat, printre niste sticle de Stella Artois... Ne-am plimbat apoi pe jos pana la unirii si acolo mi-a zis "bai, stii ce? n-ai manca niste clatite?". Asa ca ne-am dus pe Dacia, in locul ala cu clatite bune. Si am mancat clatite.

Am ajuns acasa pe la 7 dimineata. Si eram fericita. Zambeam, in orice caz...

El, cel care ma facuse sa fiu confuza si echidistanta, s-a intors (si a plecat din nou, cateva luni mai tarziu). Pe celalalt l-am lasat acolo, la pastrare.

Oricum, a fost unul dintre cele mai misto one-night-stands din viata mea.

Pentru mai multe referinte, play pe widgetul de mai jos...Amy Winehouse - You Know I`m No Good
Asculta mai multe audio Muzica »

2 comentarii:

Dutzu B spunea...

n`am sa`mi dau cu parerea despre articol k`s prea... aaahhhmm... afectat (?!) de relatii... in schimb am sa te rog ceva.. iti citesc blogu` de... o vreme.. lunga ea de felu` ei.. si acum am vazut doar pozele de pe picasa.. este in albumul After drinks una din poze, in care pe fundal apare un poster cu Franz Kafka... presupun k e varianta ce`o am si eu, doar k a mea e mult mai mica si electronica.. n`ai cumva o poza mai mare a posterului ascunsa pe undeva ?... daca ai, raman vesnic indatorat :) daca nu, promit doar sa`ti citesc blogu` in nopti racoroase si dimineti ploioase

Sahara Penguin spunea...

O sa te rog sa imi mai lasi inca o data adresa de mail. Am sters-o din greseala, incercand sa n-o fac publica...