vineri, ianuarie 16, 2009

Pinguinul si Vitamina C


De cand ma stiu, Vitamina C era acel allmighty luptator cu gripa, mai ales luata preventiv. Aflu acum la o scurta cautare pe google, ca nu e asa, s-a dovedit in urma studiilor unui "grup de cercetatori australieni si finlandezi". WTF?! Finlandezi si australieni? As putea face un banc pe tema asta - Q: Ce au in comun cercetatorii australieni si cei finlandezi? A: Vitamina C. What? Not funny? Da, stiu. WTF?! Bai, finlandezilor, lasati-ma sa inot aici in efectul placebo, vreau sa cred ca portocalele si pastilele efervescente sunt arma secreta, solutia de prevenire, scutul, platosa, asul din maneca! Totusi, raman nelamurita. De ce finlandezi + austalieni = LOVE?!

Un comentariu:

Madeinbukarest spunea...

bai deci cercetatorii astia finlandezi si australieni cred ca nu si-au descoperit nici putza in pantaloni inca ... deci sa ma scuteasca cu vitamina C care nu te vindeca de nimic.

deci vitamina C este noua aspirina, sa ne-ntelegem!

daca cercetatorii aia si-ar fi inmuiat amigdala umflata de gripa in zeama de lamaie, de portocala sau in bule de pastile efervescente bogate in vitamina C ar fi constatat pe loc efectul vindecator, ar fi lasat eprubetele celor care stiu ce sa faca cu ele si, in cele din urma, ar fi descoperit probabil ca viata sexuala are avantajele ei ...

noi sa fim sanatosi si s-avem o pastila de vitamina C la capul patului pentru orice eventualitate :D