luni, octombrie 27, 2008

Ce-i mai mica si mai mica decat putza de furnica?



Intrebarea nu ma sperie, e chiar... dimensiunea procesorului procesoarelor. Continuarea era alta, dar asta e. Roses are red, violets are blue, some lyrics rhyme, this one doesn't.


Acum cateva seri am avut un vis foarte... dubios. Cred ca am mai scris despre asta. M-am trezit in timp ce explicam cuiva cum e cu numarul atomic si masa moleculara. Cum sa visez asa ceva?! Nici nu mai stiu exact ce-i aia atom. Sa vedem ce zice la dexonline...

ATÓM, atomi, s.m. 1. Cea mai mică parte dintr-un element chimic care mai păstrează însuşirile chimice ale elementului respectiv. ♢ (Fiz.; în compusul) Atom-gram = greutatea exprimată în grame a masei unui atom. 2. Corpuscul infinit de mic, indivizibil, considerat în trecut a fi ultimul element constitutiv al corpurilor.

Acum, ca tot veni vorba, cred ca v-ati prins deja ca tot de IT discutam aici, ca intre fete (si baieti, normal...). Cum am hotarat ceva ca pana la sfarsitul anului imi dau teza de doctorat in laptopuri - si ca o sa ma marit cu ASUS, m-am apucat sa aflu si care e treaba cu masinaria ista echipata cu procesor Intel Atom. Pentru ca n-am chiulit de la orele de naming... ma gandesc ca se numeste asa (procesorul, cum ce?) pentru ca e mic-mic-mic. Cat un atom de mic. Miiiiic. Gugalim, gugalim - da, cica e mic. Bun, I've still got it... mai departe...continuam research-ul. Se pare ca procesorul asta a fost folosit pe tot felul de telefoane si alte dispozitive liliputane de pe care poti sa te dai pe net, dupa care l-au bagat si in laptopuri. Cum ar fi asta mic din poza, de are lcd-ul de 8,9 inci.

Ce sa va mai zic eu voua despre Asus asta...Are un pret foarte bun - 1.134,78 RON - adica pana in 12 milioane, ceea ce pentru un laptop nou-nout, aratos si mic sa-l iei in poseta si alta nu, e foarte ok. E usurel - adica are un kil (mai exact 0,99 kg). Adica cat doua sticle mici de cola. Sau a 7-a parte din pisica mea (da, e cam grasa pisica mea). Adica imaginati-va pe Justitia legata la ochi, cu talerul in mana, o pisica tarcata grasa intr-o parte si alte 7 laptopuri ca asta in cealalta. Si balanta tot inspre pisica inclina... Asta ca sa va dati seama exact cat este de usor (si ca pisica mea are 7 kile jumate).

In rest... e ok. 1600 mhz frecventa, 8 giga pe hard, 1024 "megi" pe Ram (DDR2 667 ), are si camera. D-astea...

Eu sper sa-mi pice si mie un laptop nou, ca tataie asta al meu saracu' n-o mai duce mult... Tuseste, plange, are crize de guta si accese de epilepsie...

La limita am terminat si cu etapa 11. De la concursul PC News, fireste.

Cica sunt pe locul 1, temporar. Hm.

BONUS: Pentru ca sunteti copii rabdatori si ati citit pana aici, uite cum se termina de fapt titlul:

INTREBAREA NU MA SPERIE
E CHIAR PUTZA DE BACTERIE.

Hai, ca v-am pupat. Maine cica avem iar training si tre sa fiu la 9 fix la Piata Muncii. Adica la mama dracu'. De unde tragem concluzia ca mama dracu' locuieste la piata muncii. Asadar munca e rupta din iad. Si putem trage si alte concluzii...

Somn usor. Uite si pisica (era un pic mai slaba pe vremea aia, dar ca sa va faceti o idee...).



8 comentarii:

Bianca H. spunea...

Biiiiinnneeee Andrutza:)eu pun pariu ca tu o sa il castigi.

Ce viata grea pare a avea pisica ta:))))

Anonim spunea...

Evident, este vorba despre puta de furnic...

Anonim spunea...

sellout :)

Sahara Penguin spunea...

In afara de dat cu piatra mai stiti ceva? :P

Ca identitate vad ca nu stiti sa aveti.

Anonim spunea...

Fara ID la purtator,pot fii considerat vizitator ocazional....nice kitty.Ce varsta are? Si ce legatura are clipul lu' Timpuri noi cu weekend anniversary,nu stiu.

Sahara Penguin spunea...

Da, draga, poti fi. Doar ca nu esti. In plus, asumarea unei identitati n-are a face cu sezonalitatea vizitarii.

"Pot fi" e cu un singur "i".

Cele 4 puncte sunt de fapt 3.

Varsta pisicii e irelevanta.

Clipul are o legatura pe care eu o inteleg.

Anonim spunea...

Draga domsoara Andromeda,

"daca pot fi....dar nu sunt" va provoaca oversinteza comentariului de mai sus,doar pt ca aleg sa postez sub anonim...ma face sa trag concluzia ca poate aveti sa spuneti ceva,cuiva si acuma va varsati naduful pe mine.

Eu inteleg ca este frustrant cateodata...am fost acolo?!?

Recomand o ciocolata calda sau vin fiert pe un varf de munte.

Sper sa castigati si acest minunat concurs.

me and my warm anonim blanket :)..in rest semantics dom`le

Sahara Penguin spunea...

Nu era vb de asta .:)