miercuri, octombrie 29, 2008

Cu fir, fara fir...

Ca ziceam de taica-meu acum cateva zile. Ei bine, acum un an ai mei au hotarat ca e cazul sa-si bage net. Asa ca au luat si ei un laptop Asus (nu, nu e o gluma, si nu incerc sa promovez alt Asus, e chiar pe bune). Mai bun decat al meu (ca nah, e mai nou). Am reusit sa-l conving pe taica-meu ca sunt la fel, ca sa nu mi-l dea mie pe cel nou si sa ia ei rabla.

Am crezut ca imi va fi mai usor sa-i invat cum e cu netul. Dar nu. N-am suficienta rabdare. Plus ca am facut o mare greseala cu messenger-ul. Nu de alta, dar nu pot tasta repede, si singura modalitate in care pot sa-l foloseasca, este sa sune si sa bage si webcam-ul. M-au torturat asa o perioada, acum vad ca au renuntat. La fiecare apel, stai si explica cum sa dea drumul la webcam, mii de nervi ca se blocheaza etc. Un pic amuzant ca se certau care pe ce a apasat, cine a stricat ce... O grija in plus sa nu arat rau ca se ingrijoreaza, sa nu vada patul nefacut in spate ca iese cu comentarii... D-astea. Skype am refuzat sa le instalez, ca nu mai scapam ...

Ei, faza e alta. De Paste, cand am fost acasa, fuga in dormitor ca aveam sevraj de lipsa de net. Cand ma uit la laptop - disparuse firu' de internet! Il chem pe taica-meu zic -" care e faza?" Zice - "pai l-am scos, gata". Ranjesc -" a, gata, v-ati si saturat de net?" Taica-meu ma ia de mana, ma duce in hol si pe cuierul de la intrare, ce sa vezi. Parascovenia asta. . Bai, deci cum a facut, nu stiu. Omul nu stie sa tasteze, nu stie sa intre pe internet explorer, habar n-are cum e cu mailul, dar si-a pus ROUTER WIRELESS. Foarte tare! Si pe bune daca glumesc. Adica tema cu Edimax-ul e data de concursul Pcnews , dar faza e autentica 100%.

Statea router-ul pe cuier, cu antenuta aia a lui... Cred ca am ras vreo 5 minute...

Dar trebuie sa recunosc ca e ok fara fir. Chit ca n-ai vreo vila sau vaste terenuri de tenis... Pui cutiuta pe cuier, pop-up the antena... si s-a terminat cu fire prin toata casa. Chit ca de fapt nici nu prea te dai pe net...Hehehe...

7 comentarii:

Anonim spunea...

hahahaha...trebuie sa ii bag in sedinte si pe ai mei pentru o mica lectie educationala...e un model bun de urmat ;))

Bitter spunea...

pai da, la mine fu cum fu cu parinti(adik la fel ca la tine, cu router wireless, cu laptopuri, retele, nebunii) dar faza si mai frumoasa a fost cand bunicii s au dat pe messenger, sa vezi acolo discutii interminabile, cu trainingurile de rigoare inainte, sa nu ti inchipui altceva. sunt ambitiosi micutii si in momentul de fata vorbesc cu bunica pe ym :))))

Anonim spunea...

Ei bine, azi, cel mai rezistent om la tehnica viitorului - tata, si-a luat mobil:p
Va ramane in istorie!

Radu spunea...

io m-am certat urat cu ai mei de mii de ori pe tema "invata-ne si pe noi" si io "nu ca sunteti idioti".

Sahara Penguin spunea...

DO NOT DO THAT. I REPET. DO NOT DO THAT!!!

Sahara Penguin spunea...

*repeat. Emotiile...

o picătură spunea...

huuuu...am scăpat! ieeeeeeeeeeee