sâmbătă, octombrie 11, 2008

Viata ca o telenovela SF

Daca v-ati dorit vreodata sa traiti intr-un scenariu de film... e momentul sa va dati doua palme si sa va vedeti de ale voastre. Eu una nu mai pot.

6 comentarii:

dan spunea...

Saptamana grea , sa inteleg.Dar ce faci cand, oricate palme ti-ai da , nu poti parasi scenariul pentru ca nu ai de ales ?

Anonim spunea...

Hei, ce se intimpla?
Am preferat sa nu ma bag si sa citesc cu placere ceea ce scrii. Acum mi se pare ca sint ceva probleme. Pot sa ajut (assist) cu ceva? Whazzup?

Anonim spunea...

Canadezu

Whazzup? Pina acum nu m-am bagat dar mi se pare ca se intimpla ceva...nu e in regula. Pot sa ajut cu ceva?

Imi place foarte mult blogul tau.

Incze Klára spunea...

Eu am o dorinta: sa am odata timp sa stau de vorba cu o casierita de la metrou, cu batrinul care doarme pe ziare in Victoriei, cu doamna distinsa cu par alb pe care o vad citind mereu pe o banca intr-un parc din apropiere, de cite ori pe-acolo, cu ingrijitorul de la cimitirul unde sint ingropati bunicii mei. Simt eu asa: daca as ajunge sa aud povestile vietilor lor nu m-as mai plinge niciodata ca toate mi se intimpla numai mie, dramele si comediile lor ar umili cu siguranta scenariile telenovelei mele.

Sahara Penguin spunea...

Canadezu- nu prea ai cu ce sa ma ajuti, dar multumesc.

Klara - stiu ce spui. Dar de data asta lucrurile au cam depasit niste cote... E posibil sa ii depasesc pe domnii despre care discutam. Plus ca am jumatate din varsta lor... mi-e si teama sa ma mai gandesc ce se poate intampla de acum incolo din punctul asta de vedere...

dan spunea...

Nu cred ca se pot compara intre ele probleme, pentru ca acelasi tip de problema poate afecta in mod diferit o persoana sau alta, in functie de cum o percepe , nivel de educatie,etc.Cine analizeaza mai mult sufera mai mult.
Baietul din poza deja joaca la numai 3 ani intr-un scenariu prost , fara voia lui, dar momentan nu intelege.
Si uite ce linistit doarme...